henkinen kasvu

Ole ystävällinen itsellesi

Kuinka monta kertaa sabotoi itseään olemalla oman itsensä tiellä eikä edes tiedosta sitä?
Kun elämä on täynnä hankaluuksia, on tärkeää muistaa olla itselleen lempeä.  Voi kuluttaa itsensä loppuun käyttämällä omaa energiaansa stressaantumalla kun asiat tuntuvat etenevän liian nopeasti – muista silloin itse hidastaa.

On vaikeaa tunnistaa mitä tapahtuu kun myrskytuulet puhaltavat elämässä ja saattaa kadottaa näkemyksen ja suunnan elämässään. Vaikka olet itsellesi lempeä se ei tarkoita ettet saisi asioita tehtyä. Lempeys itseä kohtaan on itsensä kunnioittamista, hoivaamalla perustarpeita ja pitämällä huolta kehosta.

Eri ihmisille noilla asioilla on erilainen merkitys. Ehkä on tarvetta ottaa jotakin lääkettä, vitamiineja, yrttejä tai nukkua enemmän. Kun pitää huolta itsestään luo myöntisen tilan ja sallii itselleen rakastavamman ja hyväksyvämmän tavan elää. 

Oma aikomus hoivata itseään lempeydellä ja myötätunnolla houkuttelee myös elämään siten. Antamalla huomiota itselleen ja omille tarpeilleen, sallii rajattoman rakkauden ja myötätunnon ja eheyttävän energian virrata ja auttaa todella hoitamaan niitä asioita, jotka ovat tärkeitä itselle ja sitä kautta oivaltaa, etä jokaisella on oikeus omien tarpeidensa tyydyttämiseen.

Rita no 291.

Tagged , ,