Blog

Tarot tulkinta

Tarot tulkinta

Tarot on ennustamiseen käytettävä työväline ehkä noin 1500 luvulta saakka. Korttien käyttö on koskettanut kautta aikojen useiden ihmisten elämää tuoden selkeyttä, iloa ja uutta näkemystä elämän tapahtumiin. Monilla on ehkä pelkoja tarot kortteja kohtaan ja siksi itse käytän keijujen välittämiä viestejä tarot korteillani.

Rakastan keijuja, jotka ovat luonnon enkeleitä, jotka ovat pitäneen huolta planeetan ja mineraalien valtakunnasta. Keijuista on kautta historian ollut epäluotettavaa ja väärää tietoa, jota ovat levittäneet ne, jotka ovat olleet kateellsia siitä, että keijut auttavat vain puhdas sydämisiä ihmisiä. Keijut järkyttyvät, jos eläimiä, maata ja luontoa yleensäkin kohdellaan huonosti ja epäkunnioittavasti.

Tämän tarot tulkinnan tarkoituksena on tukea sinun elämääsi ja antaa lisää itseluottamusta – tulkinta koostuu oikeastaan keijujen itseluottamuksesta kertovista viesteistä – tulkintaa voi siis kutsua itseluottamuksen tulkinnaksi.

Keijut haluavat muistuttaa sinua, että myös sinä olet taivaallisen Kuningaskunnan kuninkaallinen jäsen – olet Kuningas, Kuningatar, Prinssi tai Prinsessa – keijut rohkaisevat sinua kantamaan näkymätöntä kruunuasi selkä suorana ja itseäsi arvostaen. Mitä enemmän luotat ja uskot itseesi, sitä voimakkaammin työskentelet oman jumalaisen olemassa olosi oivaltamisen kanssa. Ego kuitenkin koettaa kertoa sinulle, että et ole vielä valmis tai et pysty suoriutumaan tarkoituksen mukaisista toimista. Ego alituiseen viivyttelee ja keksii tekosyitä ja päädyt loputtomaan valmistautumisen tilaan – en ole vielä valmis …

Tulkinta auttaa sinua tuntemaan turvallisuutta ja itsesi arvostamista, jolloin voi päättäväisesti toimia nyt. Tulkinta ei sisällä perinteisten tarot korttien pelkoon pohjautuvia mielikuvia ja sanat paremminkin valaisevat ja selkeyttävät, kuin pelottavat kuulijaa.

RITA no 291

Tagged ,