henkinen kasvu

Tiedosta ajatuksesi

Tiedosta ajatuksesi

Miksi hyväksyt oman negatiivisen keskustelu itsesi kanssa? Jos joku toinen sanoo sinusta jotain negatiivista, et suostu sitä helpolla omaksumaan. Oma sisäinen kritiikki, vähättelevät ajatukset itsestä hyväksyt kyllä oikeutetuiksi. Miksi? Kun tulet tietoiseksi siitä, miten kaikki tuo negatiivisuus vaikuttaa sinuun on aika muuttaa omaa suhtautumista sinuun itseesi. Tarkkaile ajatuksiasi, sanojasi miten puhut itsestäsi ja koeta välttää niiden sanomista itsellesi. Tiedosta vain, että olet suurenmoinen, mahtava olento, jollaista ei löydy mistään muusta maailmankaikkeudesta. Älä toistele myönteisiä affirmaatioita kuin papukaija, sillä ne eivät toimi, koska ne tulevat mielestä.

Jopeta itsesi kritisointi ja anna mielummin itsellesi kiitosta ja arvosta itseäsi juuri sellaisen kuin olet. Voit haastaa nuo ajatustesi sävyt. Pidä negatiivisten ajatusten boikotti yhden päivän aikana. Tänään ajattelen itsestäni vain hyviä, kauniita ja kannustavia ajatuksia. Auringon noususta auringon laskuun tarkkailen ajatuksiani ja kiinnitä huomiosi siihen, miten usein mieleen ponnahtaa negatiivinen ajatus itsestäsi. Ne tulevat alitajuisesta mielestäsi ja joka kerta kun lausut ne ääneen, ne vahvistuvat.

Kun tulet tietoiseksi ajatuksistasi olivatpa ne negatiivisia tai positiivisia, voit oppia hallitsemaan tietoisuutesi virtausta. Ole tietoinen, että ne eivät ole sitä, mitä sinä olet. Kun olet mestari ajatustesi hallinnassa voit muuttaa mielialaasi hyvin nopeasti ja ilmentää  itsestäsi oman aidon olemuksesi.

Rita no 291

Tagged , ,