henkinen kasvu

Elämän tarkoitus ja vauraus

ASKEL 3: Salli elämän tarkoituksen ja vaurauden tulla elämääsi

Sinä voit auttaa, nousta ja palvella jumalallisessa tarkoituksessasi samalla kun rakennat vaurautta elämääsi. Aivan liian usein meitä on opetettu lapsuudesta alkaen, että näin ei voi tehdä!

Mitkä lapsena saadut uskomukset ja ajatusmallit pakottivat sinut valitsemaan taitosi, intohimosi, lahjakkuutesi ja lahjasi TAI valitsemaan rahan ansaitsemisen ja menestymisen taloudellisesti? Tunnetko syyllisyyttä tai häpeää siitä, että sinulla on etuoikeus ja mahdollisuus olla nyt varakas työsi kautta?

Voit sallia itsesi valita kaiken tuon: ansaita rahaa, vaurautta, varallisuutta käyttäen synnynnäisiä lahjoja, kykyjä, taitoja ja käyttää ne suurella intohimolla juuri siihen, mitä teet ja mitä olet.

Mikä on elämän tarkoitus? Ihmisen mieli haluaa aina analysoida ja löytää tarkoituksen kaikelle, mitä elämässä tapahtuu. Oikeastaan ei ole mitään varsinaista tarkoitusta vaan on aika oivaltaa, että tärkeintä on sallia itsensä nauttia kaikesta elämässä ilman syyllisyyden, häpeän tunnetta siitä, mitä sinulla on. Tuntea iloa pelkästä olemassa olostaan täällä maassa ja tiedostaa, että jo sillä saa aikaan muutosta maailmassa, mitä sinä olet.

Rita no 291

Tagged ,