henkinen kasvu

Akvamariini

Oletko miettinyt, mikä on seuraava askeleesi uraasi tai henkiseen etenemiseesi liittyen tai mikä on elämän tehtäväsi?

Elämäsi tarkoitus – samoin kuin kaikkien muidenkin elämän tarkoitus – on rakkaus. Se tapa, jonka valitset kokeaksesi rakkautta, pohjautuu paljolti siihen, mitä sinä rakastat tehdä. Jos vaikkapa rakastat kirjoittamista, ystäviesi auttamista konsultoinnin avulla, olemalla yhteydessä eläimiin ja luontoon, kokkaamalla, taiteen tekemisellä tai lapsiin liittyvään työskentelyyn, parantamiseen tai asioiden tutkimiseen tieteelliseltä pohjalta – seuraa sydämesi ääntä, koska se ohjaa sinut oikeaan suuntaan.

Elämän tarkoitus on nauttia kaikesta, mitä elämä tuo koettavaksi. Tärkein ja vaikein asia voi olla kuitenkin itsensä rakastaminen ja hyväksyminen. Olemme ihmiskuntana kehityksessä siinä vaiheessa, että on tärkeää oivaltaa, että rakkaus, jota olet etsinyt toisista, on jo sinussa.

Tarvitset myös pään käyttöä suunnitteluun ja kumppaneita avuksesi – luota siihen, että se rakkaus, intohimo, jota tunnet, on merkki polusta, jota sinun on hyvä kulkea.

Akvamariini on ihastuttava, turkoosin värinen kivi, joka kuuluu berylli mineraalien perheeseen, johon kuuluu myös smaragdi. Historian ensimmäiset silmälasit tehtiin beryllistä ja samoin akvamariini auttaa tuomaan selkeyttä, erityisesti kommunikointiin ja luovuuteen. Se on erinomainen kivi kaikille puhujille, laulajille, opettajille, kirjailijoille ja taiteilijoille.

Rita no 291

Tagged