Blog, henkinen kasvu

Ametisti

Ulkoiselta muodoltaan amatisti näyttää harmaalta kiveltä, mutta kun se avataan, paljastuu uskomattoman kaunis violetin värinen vuorikide kristalli. Ametisti voi antaa vauhtia positiivisuudelle ja itsevarmuudelle.

Ametisti viestii, että sinun on turvallista olla aito oma itsesi muiden seurassa. Tunnet olosi paljon paremmaksi, kun paljastat todelliset tunteesi, vaikka toiset eivät sinua ymmärtäisikään. Tuntoiden tukahduttaminen ei ole edes terveellistä. Muista, että ihmiset voivat olla erimieltä asiosta, mutta silti rakastaa toisiaan ja kunnioittaa toisiaan.

Jos sinua on kiusattu siitä, että olet erilainen, saatat pelätä oman itsesi paljastamista, mutta luota minuun, kun sanon, että rietyinen ja luotu omaa tarkoitustasi varten. Tuo tarkoitus paljastuu sinulle aikanaan.

Sinulla on monia projekteja, joita kannat sydämessäsi, kuten kirjan tai laulun kirjoittaminen, jonkun luovan työn tekminen tai ehkä haluat luoda yrityksen, jossa voit auttaa toisia. Luota itseesi ja ole varma siitä, että kun aikomuksesi on puhdas asiat etenevät helpolla ja loistokkaalla tavalla.

Rita no 291

Tagged