Blog, henkinen kasvu

Ametriini

Tämä kaunis purppurainen kivi sisältää auringon kultaista valoa sekoittaen amatistin violetin ja sitriinin keltaiseen värin toisiinsa. Tämän kaksinaisuutensa vuoksi amatriinia pidetään ihanana maskuliinisen ja feminiinisen energian tasapainottajana.

Jokaisessa ihmisessä on maskuliininen ja feminiininen energia sisäisesti ja niiden tasapaino on oleellista terveydelle ja tehokkaalle elämälle. Feminiininen energia tuo jumalaisesti inspiroituneita ideoita ja luovia näkökulmia ja maskuliininen energia saa nuo ideat toimimaan. Molemmat ovat siis tärkeitä, ne ovat 50 – 50 kumppaneita.

Liika feminiininen energia voi johtaa passiivisuuteen, jossa unelmat eivät toimi ja liika maskuliininen energia voi saada aikaan aggression ja puutteen innostua asioista. Tasapaino auttaa vähentämään stressiä ja pystyt paremmin rentoutumaan kun palaat kotiin työstä tai muista toimistasi. Liika kilpailuhenkisyys kertoo siitä, että maskuliininen energiasi on jumissa – ehkä sinulla on tunne, että sinun on taisteltava tai oltava varuillasi. Hoivaa itseäsi feminiinisen energian lempeydellä, jotta saat aikaan tasapainon.

Rita no 291

Tagged