Blog, henkinen kasvu

Angeliitti

Oletko tuntenut olosi yksinäiseksi viime aikoina? Ehkä sinun olisi hyvä hakeutua samalla tavalla ajattelevien ihmisten kanssa yhteyteen. Mahdollisesti olet kuullut sisäisen kutsun liittyä johonkin kirkkolliseen yhteisöön tai löytää henkinen ryhmä, joka jakaa samoja ajatuksia, kuin sinä.

Olet jo saanutkin ohjausta intuitiivisten ideoiden muodossa ja nyt sinua rohkaistaan ottamaan ensimmäinen askel. Noissa ryhmissä on joskus aika voimakas energia, joka saa aikaan eheytymistä, mutta liity vain mukaan, jos todella tunnet ryhmän sopivan sinulle.

Saat ystäviä, jotka voivat tarjota turvallisuuden tunteita ja voit turvallisesti toimia sosiaalisissa tilanteissa. Henkiset ryhmät voivat myös auttaa sinua eheytymisessä ja ilo, jonka saman mieleisten ihmisten kanssa seurustelu tuo, auttaa sinua voimaan paremmin.

Angeliitti vaikuttaa tyynnyttävästi ja on yhteydessä ilmaisun keskukseen – joka on yhteydessä ääneen, jota käytät – se on myös kommunikoinnin keskukseen yhteydessä. Kivi voi saada aikaan maadoittuneena olon puutetta, joten on hyvä muistaa maadoitus ja elää tässä hetkessä.

Rita no 291

Tagged