Blog, henkinen kasvu

Apatiitti

Sallitko täydellisyyden puutteen pitää sinua jumissa? Pelkäätkö, ettet ole täydellinen työssäsi, elämässä yleensäkin? Pelkäätkö ettet saavuta sitä, mitä haluat? Elämässä on tarkoitus kehittyä, edetä eteenpäin – ei tulla täydelliseksi – koska henkisestä näkökulmasta katsoen sinut on luotu rakkauden ja jumaluuden kuvaksi ja kaltaiseksi ja olet jo täydellinen.

Sinun ei tarvitse tulla täydelliseksi ihmisen näkökulmasta katsoen, koska siihen ei kukaan ihminen kykene, koska jokainen työskentelee edistyäksen, kehittyäkseen.

Älä ole liian ankara itseäsi kohtaan ja lopeta itsesi arvostelu ja tuomitseminen. Olet rakastettava sisältä ja ulkoa. Jos joku arvostelee sinua, erityisesti loukkaavalla, solvaavalla tavalla, poistu paikalta, älä kuuntele sellaista. Kyse ei ole sinusta. Tarvitse sellaisten ihmisten seuraa, jotka tukevat sinua, ovat ystävällisiä ja rohkaisevat sinua.

Apatiitti (kuvassa ei ole apatiitti) on läpikuultava sininen tai vihreä kivi, jota käytetään “maadoitukseen” – hedelmöitykseen. Itseasiassa sana apatite tulee kreikan sanasta – “petollinen” tai “harhaanjohtava”, koska tämä kristalli usein sekotetaan toisiin kristalleihin. Voit käyttää apatiittia kasvattamaan terveyttä ja rehellistä kommunikointia ihmissuhteissa. Siitä on myös apua kommunikoinnissa ja valaisevien viestien saamisessa.

Rita no 291