Blog, henkinen kasvu

Aqua Aura

Aqua Aura on kivi, joka viestii apua terveeseen kommunikointiin ihmissuhteissa, erityisesti jos painit toisten ymmärtämisen kanssa. Näkyvissä on kuitenkin selkeämpi kommunikoinnin muoto, joka tuo sinulle vastauksia moniin kysymyksiisi.

Uusi voima antaa sinulle rohkeutta puhua rehellisesti omista tunteistasi hyvin rakastavalla tavalla, joka pitää kommunikoinnin avoinna. Et yritä muuttaa tai vaikuttaa toiseen – olet vain se aito oma itsesi.

Näet merkkejä jo olevissa ihmissuhteissa tai uusia terveempiä ystävä suhteita tai romanttisia kumppaneita ilmaantuu elämääsi. Kun puhut sydämestäsi ihmissuhteissasi, muilla on mahdollisuus tunnistaa ja arvostaa sitä todellista sinua, joka olet. Tämä poistaa yksinäisyyttä, koska tiedostat, että sinä (ei väärä versio sinusta) olet rakkauden arvoinen ja sinua rakastetaan.

Tämä upea läpikuultava, turkoosin värinen kristalli on saanut värinsä, kun kirkasta kristallia on käsitelty puhtaalla kullalla. Aqua Aura sopii loistavasti voimakkaaksi kaulakoruksi, koska se parantaa ja eheyttää ja edistää puhumisen ja laulamisen taitoja.

Rita no 291

Tagged ,