henkinen kasvu

Asenne

Asenne
Yksinkertainen oman asenteensa muutos voi saada aikaan mahdollisuuden tunnistaa piilossa olevia potentiaaleja jokaisesta tilanteesta ja tapahtumasta elämässä.

Onko olemassa salaista reseptiä onnellisuuden ja onnen ja tyytyväisyyden luomiseksi?

Sellainen yksilö, joka iloiten etenee elämässä ei välttämättä omaa varallisuutta, rakkautta, menestystä tai omaisuutta, mutta he tuntuvat olevan siunattuja kyvyllä käyttää jokainen tilanne hyväkseen ja luoda niistä jotakin suurenmoista.

On olemassa lukemattomia mahdollisuuksia jokaiselle – tyytyväisyys tai epätoivo tulevat sisältäsi eivät ulkopuoleltasi olevista olosuhteista. Pelkkä asenteen muutos saa aikaan muutosta ja näet uusia tilaisuuksia ja mahdollisuuksia enemmän ja enemmän.

Tapahtumat elämässä usein ovat ennustamattomia, koska asiat liikkuvat paljon nopeammin nykyisin ja ihmisellä on taipumus keskittyä mieluummin negatiivisuuteen ja olettaa, että kyllä positiivisuus hoitaa itse itsensä.

Kuitenkaan elämä ei voi olla enempää, kuin mitä sinä teet siitä. Jos työsi ei miellytä sinua, mitä voit tehdä, että se tuntuisi miellyttävämmältä? Kun aina keskität huomiosi siihen, mistä et pidä tai mitä pelkäät, kuinka voit olettaa elämässä tapahtuvan muuta?

Katsele lapsenomaisin silmin maailmaa ja tee päätös: Olen onnellisuus – löydä onnellisuutta pienistäkin tapahtumista elämässäsi. Muuta omaa asennettasi ja saat aikaan muutosta elämässäsi.

Voit soittaa minulle kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä, kuljen matkaa kanssasi, jos niin valitset. Odotan soittoasi.

Rita no 291

Tagged , , , , , ,