henkinen kasvu

Askelia vapauteen

ASKEL 1: Vapauta itsesi uhriajattelusta

Mitä tarkoittaa sana uhri? Uhri on luontokappale, joka tapettiin uskonnollista uhrausta varten.

Kuka siis haluaa olla uhri?

Yleinen harhaluulo on, että voidaksesi auttaa, palvella ja parantaa muita, sinun on annettava itsestäsi kaikki viimeistä pisaraa myöten jonkun tietyn “syyn” vuoksi. Sinun on annettava koko ajan ja oltava viimeisenä listalla, mutta näin et yksinkertaisesti pysty ylläpitämään omaa jaksamistasi ja omaa voimaasi!

Tasapainon löytäminen antaa ja vastaanottaa välillä auttaa jaksamaan. On hyvin kaunis piirre olla aina auttamassa toisia, mutta sitä ei saa tehdä oman itsensä kustannuksella.

Mitkä unelmat, toiveet ja inspiroivat ajatukset ovat jääneet taka-alalle? Mitä olet uhrannut elämässäsi tehdäksesi jonkun toisen onnelliseksi tai auttanut muita parantumaan omalla kustannuksella?

Tarkastele omia vastauksia yllä oleviin kysymyksiin, muuta ne myönteisiin visioihin itsestäsi – ei tulevaisuudessa – vaan NYT ja näe, kuinka sinusta pidetään huolta – sinä pidät huolta itsestäsi – , olet rakastettu – sinä rakastat itseäsi -, olet energinen, elät runsaudessa ja olet vapaa kaikista uhrauksista elämässäsi. Huomaa, miltä se tuntuu, mitä tekisit itsellesi tuossa visiossa ja millä tavalla antaisit (tai et antaisi) muille.

Rita no 291

Tagged ,