henkinen kasvu

Aurinko paistaa aina

Vaikka pimeys on laskeutunut muista, että aurinko paistaa tälläkin hetkellä jossain ei kovin kaukana.

Kun elämässä on synkkää ja erilaisia haasteita, on hyvin helppo kadottaa valoisa näkemys asioista. Kuitenkin juuri näinä aikoina aurinko auttaa sinua eteenpäin. Sen lämpö, loistavat säteet valaisevat ajatuksiasi ja on hyvä muistaa, että siitäkin huolimatta, ettei aurinko ole näkyvissä, aurinko paistaa siitäkin huolimatta juuri nyt. Pilvet vain suodattavat auringon säteet juuri nyt vain väliaikaisesti.

Jos pimeys on laskeutunut, aurinko paistaa jossain muualla ja on vain ajan kysymys koska se paistaa taas sinne missä sinä olet juuri nyt. Kun luotat auringon paisteeseen tiedät myös, että asiat ovat liikkeellä, liikkuvat.

Vaikka elämässäsi nyt tuntuu olevan pysähtynyt hetki, tarvitset vain uskoa siihen, että nyt on aika odottaa, kunnes asiat ovat taas oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Tai voit jatkaa omaa työstäsi ja loistaa omaa valoasi, vaikka et näe sen tuloksia juuri nyt. Näin osoitat kärsivällisyyttä ja valmistaudut toimintaa silloin kun tilaisuus avautuu ja kaikki on samassa paikassa juuri oikeaan aikaan.

Rita no 291

Tagged , , , , , ,