henkinen kasvu

Azuriitti

Azuriitti viestittää myönteisyydestä ja siitä, että olet valmis siirtymään pois tuskallisista ja traumaattisista kokemuksista. Tämä tarkoittaa, että olet avoin vastaanottamaan eheyttävää energiaa ja uusia näkemyksiä kaikesta kokemastasi.

Sinua ohjataan omistautumaan omalle itsesi eheyttämiselle. Tämä voi tarkoittaa ajan sopimisesta terapeutin kanssa tai parantajan kanssa tai ajan antamista itsellesi mietiskelyn ja itsestä hoivaamisen kautta. Yleensä ottaen muista hemmotella itseäsi, pitää huolta samalla huolenpidolla itsestäsi huolta, kuin pidät huolta toisista. Olet sen arvoinen.

Myrkkyjen poisto – erilaisista kemikaaleista ja prosessoidusta ruoasta ja kaikista elämässä tapahtuneista negatiivisuuksista tuleva myrkyllisyys saattavat ehkä nousta pintaan juuri nyt. Juo paljon vettä, koska se poistaa luonnollista tietä pois myrkkyjä kehosta.

Azuriitti on kauniin kuninkaalisen sininen kivi – kuparin hapetettu muoto. Azuriitti on apuna henkisten visioiden ja selvänäköisyyden helpottajana ja syvien emontionaalisten haavojen eheyttäjänä.

Rita no 291

Tagged