henkinen kasvu

Eksyksissä oleminen?

Voiko kokea kauneutta silloin kun tuntee olevansa eksyksissä?

Koska kaikessa elämässä tapahtuvassa on aina kauneutta, eksyksissä olostakin voit siis löytää kauneutta. Eksyksissä olemisen kauneus on siinä, että se saa sinut etsimään vastausta sisältäsi – ei ulkopuoleltasi.

Ilman karttaa kulkeminen voi tuntua pelottavalta, mutta kun oivallat, että sisäinen karttasi – intuitio elää nykyhetkessä – ja päivittyy koko ajan ja näyttää sinulle tien, jota pitkin voit edetä.

Saatat pelätä eteneväsi liian pitkälle tai ihan väärään suuntaan tai että et edisty ollenkaan. Kuitenkin tässä on kauneutta, joka saa sinut kehittämään luottamusta itseesi, omaan sisäiseen ääneesi. Oivallat oman sisäisen tietämisesi olevan koko ajan saatavillasi ja vaikka tuntisit olevasi eksyksissä, luotat että sinua ohjaa koko ajan oma tietämisesi eteenpäin. 

Sinun ei tarvitse tietää yksityiskohtaisesti, kuinka tiedät miten etenet vaan alatkin tuntea oman tiesi – minusta tuntuu, että …. Vaikka tuntisit olevasi kuinka eksyksissä tahansa, oma sisäinen tietämisesi paljastaa sinulle uusia tapoja edetä ja tiedostat, että olet jo perillä.

Nyt vain koet sen, kuinka löysit perille. Luota siis itseesi ja omiin tunteisiisi.

Rita no 291

Tagged , , , ,