henkinen kasvu

Elämän henki

Elämän henki ja hengen elämä.

Minua on aina kiehtonut tarina kuningas Arturin Camelot linnasta – Merlin – Pyöreän pöydän ritarit ja Morgan le Fay … keijut ja haltijat kaikki tuo taika, joka niistä välittyi minulle.

Kelttiläinen folklore kertoo legendoita – tarinoita keiju -ihmisistä, jotka olivat pitkiä, kirkaita ja voimakkaita – kuin jumalia. Kerrottiin noiden keiju – ihmisten unohtumattomasta kauneudesta, jaloudesta ja voimakkaasta taikuudesta, jota he hallitsivat.

Näiden muinaisten ihmisten kerrotaan olleen maassa kauan ennen nykyisen ihmisen kaltaisia olentoja. Keltit säilyttivät taian, joka työnnettiin krstinuskon tulon myötä muille tasoille, koska tietoisuus ei silloin ollut riittävää ja pelättiin taikaa. Taikausko, tietämättömyys vallitsi kaikessa. Tietämättömyys on suurinta pimeyttä.

Ihminen on unohtanut kehittää omia kykyjään ja valitsimme erilaisten koneiden, teknologian kehittelyn. Keijut taas valitsivat itsensä kehittämisen, luovuuden säilyttämisen ja omien kykyjensä ylläpitämisen – ei niiden unohtamista. Oli olemassa keiju – kutojia, jotka kutoivat elämän virtaa, voisi sanoa tanssivat energioiden kanssa. Samalla tavalla ihmien voi tietoisesti kutoa omaa elämän virtaansa. Salli mielikuvituksesi auttaa sinua.

Nyt koneiden vallatessa maailmaamme, on tullut aika muistuttaa niihin asioihin yhdistymistä, jotka olemme itsessämme unohtaneet.

Taika on ilmassa. kuten rakkauskin on ilmassa.

Rita no 291

Tagged , , , ,