henkinen kasvu

Elämän vaikeat päivät

Kukaan ei taida olla immuuni elämän hankalille päiville, eikä myöskään välty niiltä. Nuo hankaluudet tuntuvat jatkuvan ja jatkuvan, uusi vaikeus toisensa jälkeen, loputtomasti. Sinusta voi tuntua, kuin seisoisit vedessä ja uusi aalto toisena perään iskeytyy voimalla sinuun. Joskus voi olla hyvä juttu seista paikoillaan ja sallia aaltojen puhdistaa haasteet tai vain mennä kotiin, hengittää oikein syvään ja sallia tapahtumat sellaisena kuin ne ovat. 

Nuo haasteelliset tilanteet voivat oikeastaan olla suuriakin asioiden oivaltamisen mahdollisuuksia. Mikään tilanne ei kestä ikuisesti, sillä oma asenteesi on se, jolla sinä pystyt hallitsemaan tilanteet. Huomaat saaneesi lisää viisautta jokaisesta kovasta kokemuksesta ja niistä muodostuu silloin myönteinen kokemus.

 Hengitä siis oikein syvään – hengitä ja tuo energiasi omaan keskukseesi. Näkökulman muutos saa sinut oivaltamaan, että nuo vaikeudet olivat mahdollisuuksia. Kun asenteesi muuttuu paremmaksi, toimintasi ja olosuhteetkin näyttäytyvät ihan uudessa valossa. 

 Ehkä huomaat, että taisteli vastaan ja unohdit olla virtauksessa mukana. Näetkin koko kuvan selkeämmin, tunnet kivun ja tuskan hellittävän ja sallit kaiken palvelevan sinua juuri nyt, koska olet paljon viisaampi noiden kokemusten avulla.

Rita no291

Tagged , , ,