henkinen kasvu

Emotionaaliset hyökkäykset

Emotionaaliset hyökkäykset

Jos sinua on vaikea unohtaa toisen loukkaava käyttäytyminen, hengitä nyt muutaman kerran oikein syvään ja muistuta itseäsi, että sinä et ole tehnyt mitään väärää ja että sinä et ole vastuussa toisen ihmisen tunteista.

Jos tiedostat, että käyttäytyminen loukkaavalla tavalla on hänen tapansa pyytää apua, kuuntelemaan, mitä hän oikeasti haluaa sanoa – sinä voit saada hänet pois tuosta tavasta käyttäytyä ja saada hänet puhumaan siitä, mikä häntä oikeastaan vaivaa.

Et voi hallita toisen ihmisen tunteita, mutta voit hallita omia tunteitasi. Vaikka haluaisitkin vastata samalla negatiivisella tavalla – älä tee niin, jos vain on mahdollista. Pidä oma sydämesi avoimena häntä varten ja hän saa mahdollisuuden laskea suojakilpensä ja tuntea sinun myötätuntoisen suhtautumisesi häneen ja avautua.

Muista, että todellinen hyökkäyksen kohde on hyökkääjä itse. Hän kokee itsensä uhriksi, koska häntä on satutettu syvästi eikä hän osaa käsitellä tuota tunnetta. Sinä voit “suojata” itsesi ottamatta tuota hyökkäystä henkilökohtaisesti, koska kyse ei ole sinusta.

Muista myös, että tunteet eivät voi satuttaa ketään.

Voit soittaa minulle kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä.

Odotan soittoasi ja kuljen matkaa kanssasi, jos niin valitset.

Rita no 291

Tagged , , , , , , , ,