Blog

Enkeli numerot

Enkeli numerot.

Saatat nähdä toistuvasti samoja numeroita lyhyen ajan sisällä. Numerot rekisterikilvissä, puhelimen numerot, digikellot kertovat, että enkelisi haluavat muistuttaa sinua, ” Hei, täällä me olemme kanssasi koko ajan. Aloita keskustelu meidän kanssamme.”
Sanotaan, että enkelimaailma osaltaan vaikutti digikameroiden ja kellojen luomisessa, jotta ihmisiä olisi helpompi herätellä. Kerron nyt muutamia numero sarjoja, jotka viestivät kanssamme.
Numero 111 kertoo, että tarkkailisit sanojasi ja ajatuksiasi niin, että ne todella sopivat yhteen sen kanssa, mitä oikeasti haluat. Älä anna energioitasi millekkään pelon tunteelle, koska energeettinen portti on avautunut sinulle ja kaikki toiveesi toteutuvat nyt nopeasti. Numerosarjan sydän- energia on 1. Olemme kaikki yhteydessä toisiimme ajatustemme kautta. Olemme kaikki oma YKSI- kokonaisuus. Tarkkaile siis ajatuksiasi.
Numero 222 kehottaa sinua luottamaan. Kaikki tulee menemään hyvin. Älä murehdi mistään, koska kaikki tulee ratkeamaan kauniisti kaikkien parhaaksi, paljon paremmin, kuin osaisit edes kuvitella. Numeron 2 sydän- energia kertoo luota ja ole rohkea. Kaikki pyyntösi ja rukouksesi on kuultu ja ne ovat ilmenemässä, vaikka et vielä niitä näekkään.
Numero 333 kertoo, että Ylösnousseet Mestarit työskentelevät kanssasi päivin ja öin……monella tasolla. He rakastavat, suojelevat ja ohjaavat sinua koko ajan. Numero 3 sydän- energia kertoo, että Ylösnousseet Mestarit, kuten Jeesus, ovat lähelläsi. He vastaavat pyyntöihisi ja rukouksiisi ja haluavat auttaa sinua.
Numero 444 kertoo, että tuhannet enkelit ympäröivät sinua tällä hetkellä, rakastaen ja tukien sinua. Sinulla on hyvin vahva ja selkeä yhteys enkeleiden lähteeseen ja olet itsekin Maaenkeli. Älä pelkää mitään….. kaikki on hyvin. Numero 4 kertoo, että enkelit ovat kanssasi. Kutsu heitä apuun, pyydä heiltä ohjausta ja rakkauden ja turvallisuuden tunnetta elämääsi.
Rita no 291
Tagged , , , , , , ,