henkinen kasvu

Enkelin viesti

Enkelin viesti.

Mitä enkeli on? Se on lämmin, turvallinen, rakastava, lohduttava tunne, joka sinut ympäröi aina.

Miten tunnen enkelin läsnäolon?

Tässä muutamia merkkejä: – hajuveden tuoksu, kukan tai suitsukkeen tuoksu, aivan kuin joku koskettaisi hiuksiasi, kuin joku tönäisisi sinua, joku istuu vieressäsi, ilmapiirin muutos, kireä tunne päässä, otsalla tuntuu liikettä, lämpötilan muutos, olet yhtäkkiä äärettömän iloinen.

Enkeli viestit ovat aina kohottavia.

Pelko estää kommunikoimasta: teen virheen, kadotanko oman itseni, minua rangaistaan, jos olen yhteydessä enkelihin …. Inkvisitio laitos 1300 – 1700 – luvulla sai aikaan pelkoa, koska henkisesti erilaisia ihmisiä vainottiin ja tapettiin ja siksi monet meistä pelkäävät yhteydenpitoa henkimaailmaan. Tuo Inkvisitoi on vielä osa kollektiivista alitajuntaa ja sieltä tulee pelko: “Minut tapetaan, jos keskustelen enkeliden kanssa.”

Kaikki kuulevat enkelin äänen sydämessään, vaistojensa kautta, ajatusten, tunteiden, fyysisten korvien ja silmien kautta. Viestit ovat sisäisiä tunteita, mielikuvia, kuulokuvia, yhteensattumia, voimakkaita, toistuvia ajtauksia. Enkeli on lahja, jonka tarkoitus on luoda rauha jokaiselle yksilölle alkaen sinusta.

Olet luonut oman vankilasi ja kehotan sinua pakenemaan juuri nyt – olet vapaa kaikista huolista ja murheista, kärsimyksestä, jos niin valitset. Olet jumalaisen luomistyön tulos, mutta ego luo tuskaa, arvottomuutta, itsesi vähättelyä, tuomitsemista…

Pakeneminen tarkoittaa vain sitä, että muistat oman alkuperäsi, jumalaisen rakkauden, joka on aina ollut sinussa ja tulee aina olemaan sinussa. Tämä sielun kumppanisi on oma jumalainen rakkautesi – Sielusi, Minä Olen olemuksesi rakkaus. Muista oma virheetön pyhä alkuperäsi ja päästä irti tuskasta ja muista vain tuo rakkaus, jota olet.

Tämä on enkelisi viesti tänään…

RITA no 291

Tagged , , , , , , , , ,