henkinen kasvu

Ennalta tietäminen

Helpottaako ennalta tietäminen elämää ja rauhoittaako se järkeilevää mieltä?

Pelot pohjautuvat epävarmuuteen ja vaikka tulevaisuutemme näyttäisi valoisammalta saatamme pelätä sitä, kuinka menestys oikeasti vaikuttaa elämäämme. Mihin se vie meitä?

Alitajuinen uskomus, että rikkaat ovat ahneita ja  pahoja … jos minulla on vaurautta, menestystä, onnea, se on joltakin toiselta pois … näillä uskomuksilla voimme tukkia menestymisen.

Pelkäät ehkä, että tuleva tuo sinulle tilaisuuksia, joihin et tunne olevasi valmis, kuitenkin oivalla se tosiasia, että energia palvelee sinua aina. Pelkäätkö ettet olekaan tyytyväinen saavuttamaasi tulokseen? Koetko arvottomuuden tunnetta, ettet ole hyvien asioiden arvoinen.

Sielusi haluaa kokea elämää fyysisyydessä ja ole tietoinen, että olet kaiken hyvän arvoinen – älä siis taistele itseäsi vastaan. Koet vain sielusi ajattomuudessa laatiman suunnitelman läpikäymistä.

Muutokset voivat tapahtua hitaasti tai asteittain, ota ne vastaan, koska olet kaivannut niiden tuomaa energiaa elämääsi. Pysymällä tässä hetkessä helpotat muutosten avautumisen helpommalla tavalla. Muutos aina tuo parempaa tullessaan.

Rita no 291

Tagged , , ,