henkinen kasvu

Ennustaja, selvänäkijä

Ennustaja, selvänäkijä

Todellisuus on pelkkää illuusiota, mutta todella hyvin hellittämätöntä ja sitkeästi pysyvää.

Mitä enemmän ymmärrät todellisuutesi olevan illuusiota, jota se oikeasti on, kunnioittaen sen “todelta tuntuvuutta”, arvoa ja mahtavaa samanaikaisuutta (et kiellä sitä, katkeroidu tai ole epäkunnioittava millään tavoin) sitä vähemmän olet kuormittunut mistään haasteesta ja annat vähemmän pois omaa vahvuuttasi ja voimaa ja et osallistu draamaan ja tarinoihin, joita egosi saattaa luoda tai houkuttelevasti koettaa ruokkia sinua. Voit elää täysin kokien elämää, jossa on emotionaalista intohimoa, mutta kuitenkin ymmärrät sen olevan sinun oma luomuksesi. Tämä tuo sinulle vapauta ja voimaantumista.

Tulevaisuutesi ei sisällä pitää ja täytyy. Olet vapaa valitsemaan todellisuutesi milloin tahansa. Jotkin tiet ja kokemukset palvelevat sinua paremmin ja olet luonut ne tarkoituksella tietoisesti tai tiedostamattasi.

Egolla on omat agendansa ja olemalla tietoinen niistä säästyt itseäsi sabotoivilta sudenkuopilta ja vähemmän palvelevilta valinnoilta ja päätöksiltä, jotka estävät sinua palaamasta kokemaan totuutta ja rakkautta.

Jos jokin näyttää tuskalliselta, haitalliselta ja synkältä edessäsi, voit kiskoa sen juurineen ja kylvää sen uudelleen pelkän valinnan avulla ja sallia valoisamman tulevaisuuden muuttaa värähtelyäsi ja nykyistä todellisuuttasi ja luoda välittömän muutoksen tapahtuvaksi tässä ja nyt. Kutsun tätä Tulevaisuuden vaikutukseksi.

Voit aktivoida se olemalla yhdistyneenä myönteiseen tulokseen ja tulevaan ja upottaa itsesi siihen täysin, sallien kaikkien aistiesi kokea se.

Kellu tuossa mielikuvassa ja aisti ja tunne se itsessäsi.

Rita no 291

Tagged , , ,