henkinen kasvu

Ennustaminen kädestä

Mitä kaikkea kertovatkaan sormesi?

Otetaanpa hieman selvää siitä. Sormien pituutta ja paksuutta on helppo arvioida, ja ne antavat tietoa käden omistajasta. Ovatko sormet sirot, lyhyet, paksut, pitkät ne sinun on helppo huomioida.

Pitkät ja sirot sormet kertovat harrastelijan sormista, jotka muodostavat somat kädet, joita tavallisesti hoidetaan huolellisesti. Ne kertovat hienostuneisuudesta, mieltymyksestä kauniisiin asioihin, mutta myös halua tuoda itseään esille ja esitellä itseään sekä tietynlaisen todellisuuden tajun puutteesta.

Pitkät ja paksut sormet ovat uneksijan kädet, mutta samalla niistä uhkuu voiman tunnetta ja tällaisten sormien omistajalta ei puutu todellisuuden tajua.

Lyhyet ja sirot sormet kertovat ihmisestä, joka tarttuessaan johonkin pitää siitä kiinni lujasti ja kättä on vaikea saada irrotetuksi ja käden omistajalla on yleensä taipumus saada tahtonsa läpi.

Lyhyet ja paksut sormet omaavasta kädestä voiman tunne on vallitseva, mutta voima on pikemminkin ruumiillista voimaa, kuin se voima, josta kerroin lyhyiden ja sirojen sormien kohdalla.

Paksut ja lyhyet sormet kertovat kunnianhimosta, omistushalusta ja tietynlaisesta aistillisuudesta.

Suorat sormet kertovat ihmisestä, joka on tasapainoinen ja tyytyväinen oloonsa. Epämuodostuneet sormet (ei sairauden tai onnettomuuden aiheuttamat sormet) kertovat pelokkaasta ihmisestä, joka ei halua taistella vaan käyttää mieluummin viekkautta ja oveluutta kuin väkivaltaa.

Pienet koukkumaiset sormet ja taas ei onnettomuuden tai sairauden aiheuttamista sormista vaan näitä pidetään ilkeämielisyyden merkkinä, henkilö pitää pahasta pahan vuoksi, tämä jossain mielessä “paholaisen merkki”.

Muhkuraiset sormet kertovat mielestä, joka punnitsee ja miettii, eikä käsitä asioita kovin nopeasti ja tekee ratkaisut vasta pitkän harkinnan jälkeen. Tästä taipumuksesta saattaa liiallisesti korostuneena muodostua eräänlainen mania tai vimma.

Sileät sormet omaavalla ihmisellä on vilkas äly, hän käsittää asiat nopeasti, mistä ongelmassa on kyse ja hän tekee ratkaisut nopeasti. Monesti hätiköiden ja se saa hänet tekemään virheitäkin.

Tällaisia tarinoita sormet kertovat.

Rita no 291

Tagged , , , , , , ,