henkinen kasvu

Ennustukset

Ennustukset.

Ennustamisesta puhuttaessa on hyvä olla tietoinen siitä, että kenenkään kohtalo ei ole etukäteen kiveen hakattu vaan tulevaisuus ja menneisyys muuttuvat sinun omien oivallusten ja päätöksiesi vaikutuksesta.

Ole myös tietoinen siitä, että kaikki sanat,ajatukset, joita lausut jäävät elämään ja jatkavat täysin omaa elämäänsä. Jossain vaiheessa ne luovat itsensä toteuttavia malleja ja siksi on parempi tarkoin ajatella, miten puhuu ja varsinkin miten puhuu itsestään. Sinua kuullaa ja jos vähättelet itseäsi – ahaa hän haluaa tuota elämäänsä ja niin maailmankaikkeus tuo sinulle juuri tuota vähättelevää energiaa ja se toteutuu siten, että koet ehkä että sinua ei arvosteta.

Kun ennustaessani puhun, minulla on aina vakaa aikomus tuoda asiakkaalleni häntä tukevaa, lohduttavaa, kaunista, selkeää ja kristallin kirkasta tietoisuutta. Autan häntä näkemään ne asiat, jotka hän on unohtanut itsestään.

Monet tunnetut ennustajat, Nosrtadamus, Baba Vanga näkivät vain ajan merkkejä – Ajan Hengen viestejä – oman tietoisuutensa kautta. Heitä pidettiin huijareina ja vieläkin joku kyseenalaistaa ennustamista ja ennustajia.

Nyt kuitenkin ajan energia on laajentunut ja ennustaminen on muuttunut selvätuntemiseksi. Kun tunnen ja luen asiakkaan energiaa sanallistan sen, mitä tunnen hänestä ja oivallan ne lukemattomat mahdollisuudet, jotka hän on itse laittanut omaan energiakenttäänsä ennen maahan tuloa. Ei siis ole olemassa vain yhtä ennustetta vaan mahdollisuuksia on lukemattomasti, joten älä rajoita itseäsi ja jää jonkun ennustajan näkemykseen, että tämä ja tämä tapahtuu elämässäsi, koska se on vain osa siitä, mitä energioissasi on luettavissa.

Olet suurenmoinen valo-olento ja salli itsellesi kaikki mahdollisuudet, koska olet niiden arvoinen.

Rita no 291

Tagged , , , ,