henkinen kasvu

Epäonnistuminen

Sana “epäonnistuminen” oikeasti kehottaa sinua olemaan tietoisempi ja selkeämpi käsillä olevasta asiasta.

Kun mietit sanaa epäonnistua, siinä on vain kaksi mahdollisuutta – epäonnistua tai menestyä. Kuitenkaan elämässä mikään ei ole näin mustavalkoinen vaikka monesti luullaan, että niin on. Kun pitää itseään tai tekemisiään epäonnistuneina, ei näe totuutta, joka on paljon monimutkaisempi. Tämä ajatus myös satuttaa itseämme.

Kun luet tai kuulet sanan – epäonnistua – miten se saa sinut tuntemaan? Raskas negatiivisuus viestii, ettei asia sujunut niin kuin piti. Kulttuurimme on hyvin negatiivinen ja epäonnistujan merkki voi jäädä alitajuntaan – koskaan en onnistu – epäonnistun kaikessa – ja siksi riskin otto voi pelottaa.

Epäonnistumisesta on tullut pahin mahdollinen hirviö, sana sisältää pelkoa ja on hyvä poistaa sana kokonaan käytöstä ja omasta tietoisuudestaan, koska kieli jota käytämme vaikuttaa siihen, miten tunnemme.

Seuraavalla keralla, kun kohtaat sana tai pelkäät epäonnistuvasi, ole tietoinen siitä, että olet havainnoinut tätä sanaa tunteellisella tavalla. Voit välttää uhrina olemisen tunteesta, kun olet tietoinen sanan taakasta. Lopeta koko sana käyttä ja salli itsellesi sana menestyn, menestyjä, minä menestyn, minä onnistun.

Rita no 291

Tagged