henkinen kasvu

Epävarmuus

Jotta ymmärtäisit epävarmuutesi alkusyyn, sinun on hyvä tietää sen olevan vain maski, jota pidät. 

Kun tunnet epävarmuutta, et näe itseäsi vain kykenemättömänä kohtamaan elämän haasteita vaan myös vilpillisesti arvottomaksi kohdata onnellisuutta. Siirryt läpi elämän tuntien olevasi merkitty toisten arvosteluista ja heidän huomioistaan, että sinulta puuttuu jotakin.

Sen tuloksena sinulta varastetaan oma henkilökohtainen voimasi ja olet ehkä kykenemätön tuntemaan tekemistäsi valinnoista myönteisyyttä. Jokainen on epävarma jossain määrin elämässään, koska jokainen on syntynyt ainutlaatuisien ominaisuuksien kanssa maailmaan.

Jos tunnet epävarmuutta, kuitenkin siedä sitä löytääksesi sen alkulähteen. Ehkä sinua ei lapsena koskaan kannustettu myönteisillä tavoilla.

Kun olet löytänyt lähteen keskity nyt omiin kykyihisi ja taitoihisi. Mitä enemmän rohkeasti kohtaan haasteet ja toimit päättäväisesti voimasi kasvaa.

Muista epävarmuus ei ole objektiivista. Se on emotionaalinen tulkinta omista arvoistasi, jotka pohjautuvat alitajuisuus itse epäilyyn, häpeään ja pelkoon. Kun kohtaat nuo rohkeasti, huomaat sinulla olevan enemmän kykyä toimia, kuin osasit edes kuvitella

Rita no 291

Tagged , , , , ,