henkinen kasvu

Fluoriitti

Lisää fluoriitti kivestä.

Fluoriitti on niin kirkas, että sitä usein käytetään tieteellisissä optisissa linsseissä. Sitä esiintyy useissa eri väreissä, joilla on jokaisella erilaisia vivahteita ja erilainen värähtely.

Purppuran värinen fluoriitti tuo valon kauniisti läpi ja tehostaa ja edistää selvänäköisyyttä ja edistää henkisyyden oivaltamista ja ymmärtämistä. Uskomattoman loistavat sateenkaaren värit tekevät fluoriitista erinomaisen eheyttämis kiven, kun on kyse psyykkisestä hyökkäyksestä tai traumasta, joka on saanut sinut menettämään luottamuksen ja uskon ja toivon paremmasta.

Vihreä fluoriitti voi auttaa sinua älyllisissä ponnisteluissa ja se voi myös olla apu ja tuki parantaa ja tasapainottaa ihosi laatua ja ulkoista olemusta.

Fluoriitti on loistava kivi sisäiseen viisauteen ja oman intuition kehittämiseen. Kivi auttaa myös tunteiden puhdistamisessa. Kun ihailet kiven kauneutta, se tekee sinusta viehättävän ja ympärilläsi voimistuu kauneuden aistimisen kyky, joka samalla auttaa sinua oivaltamaan, että elät niin monien erilaisten olomuotojen kanssa samassa maailmassa. Jaat saman maailman heidän kanssaan.

Yleensäkin ottaen fluoriitti – olipa se minkä värinen tahansa – on valtavan kaunis ja kiehtova kivi.

Rita no 291

Tagged ,