henkinen kasvu

Henkimaailma

Joitakin asioita on hyvä pitää mielessä, kun tavoittelee yhteyksiä henkimaailmaan. Tässä muutama neuvo.

Mikään henkimaailman todellisuuteen ei voi vahingoittaa sinua, kun noudatat tervettä järkeä ja myös arvostelukykyä. Sinulla on oikeus kyseenalaistaa asioita, koskien myös henkimaailmaa. Ehkä et ole valmis hyväksymään jotakin asiaa ja jos jokin yhteydessä tuntuu epämiellyttävältä tai on sopimatonta, katkaise yhteys. Sinun ei tarvitse sietää sopimatonta käytöstä sen tähden, että se tulee henkimaailmasta.

Ihan samalla tavalla, kun maan päällä on hyväksikäyttäjiä, niitä löytyy myös henkimaailmasta. Ole tietoinen tästä.

Henkimaailman olennot eivät myöskään ole tirkistelijöitä, tarkkaile sinua jatkuvasti, koska heillä on myös omaa kehityksensä meneillään. Olisi kyllä aika tylsää jatkuvasti roikkua mukanasi koko päivän ajan, vai mitä?

Viihdeteollisuus on tuonut esiin ilmiön “riivatuksi joutuminen” ja tähän perustuvat tiedot liittyvät useimmin juuri elokuvien luomaan kuvaan ja ovat täysin virheellistä tietoa. Lapsen energia on luonteeltaan erityisen suojaavaa ja heidän ympärillään loistaa kirkas valo. Tämä valo loistaa pimeydessä ja sitä henkimaailman olennot tulevat uteliaina katselemaan. Kuitenkin hyväksikäyttö voi saada aikaan repeämän tai rikkoutumisen lapsen energiakentässä ja se voi aiheuttaa joitakin ongelmia. Siksi lapselle on tärkeää luoda terveellinen ja tasapainoinen elämä samoin kuin sinulle itsellesi ja välttyy kaikenlaisista ongelmista.

Rita no 291

Tagged , , , ,