henkinen kasvu

Henkinen polku

Henkinen polku- vaikka etsit henkisyyttä ulkopuoleltasi – koetat parantaa elämääsi, etsit tietoa, kyseenalaistat monesti elämääsi ja etsit jumaluutta – kaikki tulee kuitenkin sinun sisältäsi.

Ei ole oikeastaan mitään väliä löydytkö oman henkisen polkusi. Sinä olet henkinen olento, joka voi oivaltaa kaiken tulevan sinusta itsestäsi, ei ulkopuoleltasi. Tämä on henkisyyden olemus ja henkisyydellä voi olla monia erilaisia muotoja.

Siksi jokapäiväinen elämäsi on henkisyyttä. Tapasi elää on henkisyyttä. Oletko myötätuntoinen, kiitollinen, hyväksyvä, suvaitseva, anteeksiantava, antelias ja pidät huolta itsestäsi? Kaikki tuo on hengen elämää – sinun elämääsi.

Kun luot syvää yhteyttä omaan itseesi, se on sinun henkinen polkusi. Kuutelet omaa intuitiotasi, kuuntelet, miten puhut itsestäsi ja muista, pidät huolta itsestäsi. Sallit itsellesi asioita, joita sielusi halaajaa.

Muista, että monet henkisesti voimakkaimmat kokemuksesi saattavat tulla ihan yksinkertaisista elämäsi tapahtumista. Saatat vain nähdä ne laajemmasta näkökulmasta katsottuna. Huomaat kaikella olevan yhteyttä sisälläsi olevaan maailmaan.

Olet itse itsesi tiellä.

Rita no 291

Tagged , , , , ,