henkinen kasvu

Hiljaisuus – meditaatio

Olet ehkä koettanut meditoida siinä onnistumatta. Nouseko esiin pelkoja, että joudut tekemään suuria muutoksia, jotta voisit olla yhteydessä itseesi tai että elämä pirstoutuu ja joudut kohtaamaan todellisuuden, jonka päätöksesi ovat luoneet?

Meditointi on hyvin mentaalista. Tiedän, että moni ei pidä tästä, kun sanon niin.

Jos meditointi ei oikein onnistu voit käyttää apunasi hengittämistä saadaksesi aikaan rauhaa ja oivaltaa, että hiljaisuus ja mahdollisuudet ovat vain hengityksen päässä. Ei ole tarvetta taistella meditoinnin kanssa vaan olla meditaatio ja hengittää.

Olla hiljaisuudessa ja vain hengittää hiljaisuutta voi auttaa sinulle  aistimaan sisäistä tyyntä viisauttasi ja rauhaa. Milloin tahansa käytät mahdollisuuden yhdistyä omaan lähteeseesi hiljentymällä ja kuuntelemalla hiljaisuutta, hyödyttää sinua joka kerta.

Voit aloittaa lyhyellä hetken hiljaisuudessa olemisella ja pian huomaat pitkittäväsi tuota aikaa pidemmäksi ja pidemmäksi. Kun olet yhteydessä omaan hiljaisuuteesi, tunnet uudistuvasi ja virkistyväsi ja tiedostat olevasi energiaa – valoa – voit yhdistyä omiin sielusi tarjoamiin mahdollisuuksiin.

En puhu meditoinnista vaan hiljaisuudessa hengittämisestä – tietoisesta hengittämisestä, joka rauhoittaa, rentouttaa ja tuo sinut yhteyteen oman energiasi kanssa. Jokainen hengitys on meditaatio ja voit kävellä meditaatiossa, olla läsnä siellä, missä olet vain hengittämällä.

Yksinkertaista eikö vaan? Minä olen meditaatio. Minä olen läsnäolo.

Rita no 291

Tagged , , , , ,