henkinen kasvu

Horoskooppi ennustus

Horoskooppi ennustus.

Kerron nyt hieman aurinkomerkeistä ja niiden suomista mahdollisuuksista. Tässä muistutan vielä, että tähdet eivät pakota tai määrää sinua tekemään yhtään mitään, niistä voi vain lukea mikä on tilanne tällä hetkellä, ihan kuin pakkasmittaista tarkistat mikä on päivän lämpötila.

OINAS – tarkoituksesi on aloittaa uusia hankkeita ja synnyttää uusia ajatuksia. Tulisuus, kärsimättömyys ja kapinahenkisyys ovat ominaisuuksiasi. Pärjäät itsesi työllistäjänä, johtotehtävissä – kaikessa mikä vaatii toimintaa.

HÄRKÄ – tarkoituksesi on olla tuottava ja rakentaa. Sitkeys, vakaa, hellittämättömyys ja järkähtämättömyys ovat ominaisuuksiasi. Menestyt rakentavassa työssä, jossa kestävyydellä on pysvää arvoa läheisille ja yhteisölle. Haluat rauhaa ja vakautta.

KAKSONEN – tarkoituksesi on tehdä elämästä mielenkiintoista ja kauniinpaa itselle ja muille. Sinussa on paljon älyllistä voimaa, joka ilmenee monin tavoin, mutta erityisesti taiteen, tieteen ja kirjallisuuden alalla. Älyä vaativat tehtävät ja taiteet ovat menestyksen avaimia. Ylenpalttinen energia on hyvä purkaa välillä.

RAPU – tarkoituksesi on vahvistaa ja innostaa ihmisiä luomalla ihanteita. Rapu kykenee tuntemaan kaikkia eri tunteita ja auttaa muita kokemaan näitä erilaisia tunteita. Koti ja perhe ovat tärkeitä. Opettaminen tai muille puhumisen ala tai muiden mielikuvituksen kehittäminen kannustavat rapua eteenpäin.

LEIJONA – tarkoituksesi on synnyttää rohekutta ja päättäväisyyttä muiss ja auttaa heitä tekemään parhaansa. Leijona luottaa ja uskoo ihmiseen ja arvostaa erilaisia luonteen laatuja. Leijona haluaa jollakin tavalla valaista, kirkastaa, innostaa ja tasapainottaa muiden energiaa. Häntä kannustaa loputon usko ihmisen ja kaiken hyvyyteen.

NEITSYT – tarkoituksesi on opettaa erottelukykyä ja liiallista yksityiskohtien huomioimista. Neitsyt on selväjärkinen, säästäväinen ja omistautunut muiden palvelemiseen. Täydellisyyden tavoittelu ilmenee terveysintoiluna ja hänen olisi hyvä löytää purkautumistapa erottelukyvylleen eikä keskittyä liikaa merkityksettömiin yksityiskohtiin. Halu kokea kaikki pyhäksi, täydellisen puhtaaksi ja terveiksi saa aikaan täydellisyyden tavoittelua kaikessa.

VAAKA – tarkoituksesi on opettaa tasapainon ja kumppanuuden taitoja. Olet tahdikas sovittelija, myötätuntoinen ja lempeä. Työskennellessäsi haluat keskittyä mieluummin kokonaisnäkemykseen kuin erityistaitoihin. Vaaka usein erikoistuu taiteen, musiikin tai kauneuteen tai muiden elämän kaunistamiseen liittyville aloille. Kauneus ja tasapaino ovat kannustimina elämässä.

SKORPIONI – tarkoituksesi on opettaa muille itsetuntemusta. Olet usein hiljainen, mutta päättäväinen, määrätietoine, perusteellinen, intohimoinen, määräävä ja analyyttinen. Moni skorpioni on henkisesti herkk, mutta ei itse sitä tajua. Menstyt aloilla, joissa tarvitaan keskittymis kykyä. Valtava energia määräsi kannustaa sinua eteenpäin, ja sille olisi hyvä löytää purkautumistapa uusien muotojen luomiseksi ja lopettaa ja tuhota vanhat loppuun köytettyt muodot.

JOUSIMIES – tarkoituksersi on innoittaamuita tutkimaan sielunsa syvyyksiä ja ymmärtämään löytönsä Rakastat matkustelua, tutkimista, toisiin tutustumista, laki ja teologiakin voi kiinnostaa. Päättelykyky ja loogonen ajattelu, muiden hyvinvointi ja koultus, viisauden kaipuu ja päättäväisyys kannustavat sinua eteenpäin – haluat löytää viisauden oman järkesi avulla ja sitä kautta se harvoin onnistuu.

KAURIS – tarkoituksesi on opettaa muita ymmärtämään menneisyyden, perinteiden ja auktoriteettien tärkeys. Olet diplomaattinen ja haluat tuntea omat rajasi ja toivot asioiden sujuvan määrätyllä tavalla. Haluat toteuttaa omaa kunnianhimoasi, elevää päämäärää, minkä johdosta haluat saavuttaa mahdollisimman paljon. Haluat muiden kunnioittavan ja arvostavan omia saavutuksiai- mutta teetkö sitä itse?. VESIMIES – tarkoituksesi on kannustaa muita laajempaan näkemykseen ja siirtää rajoja edemmäs. Olet totuuden etsijä, ennekkoluuloton ja avoin, kärsivällinen, koohottunut ja uupumaton. Tarkkailet erilaisia ilmiöitä ja halautpyrkiä kohti ymmärrystä, loputon tiedonjano ja elämän mysteerit kiehtovat sinua.

KALAT – tarkoituksesi on osoittaa muille, miten olla uskollinen sisäiselle vakaumukselleen ulkoisista vaikeuksista huolimatta. Olet herkkä, et välitä maallisista arvoasemista. Haluat kokea vapauden tunteen, unelmoida, kasvaa ja kehittyä monin tavoin. Alat joissa saa uhrautua ja luopua ovat kalalle mieleen. Häntä auttaa intuitiivinen henkimaailman tuntemus ja välinpitämättömyys ulkoisia muotoja ja arvoja kohtaan. Rakkaus, joka ilmenee kiihkeänä haluan saavuttaa täydellinen yhteys Rakastettuun (Kristus, oma sielu) joka asuu meissä kaikissa.

Rita no 291 .

Tagged , , , , , , , , , , , , ,