henkinen kasvu

Jatkoa henkimaailma kirjoitukseen.

Kanavointiin liittyen, sinun ei tarvitse opetella transsiin menoa tai menettää tajuntaasi vaan oikea tila kanavointiin, on olla täysin tietoisessa tilassa. Sellaisen tilan luominen voi aluksi tuntua hankalalta, mutta kaikkeen oppii.

Älä ole liian riippuvainen ohjauksesta ja olennoista, joihin olet yhteydessä. He eivät ole olemassa, jotta voisit lievittää yksinäisyyden tunnettasi äläkä missään nimessä luo esitystä, jossa käytät heitä muiden ihmisten edessä oman egosi pönkittämiseksi.

Moni leveilee nimillä, joihin on yhteydessä, mutta muista etteivät nimet ole tärkeitä. Henkimaailma valitsee nimen, jonka ihmisen on helppo hyväksyä ja käsittää. Onko sillä jotain merkitystä, vaikka kukaan ei olisi kuullutkaan olennon nimeä aikaisemmin? Tiedosta, että tuo nimi on vain merkki sinulle, että tiedät, kenen kanssa olet yhteydessä.

Koettele henkiä. Kyseenalaista saamasi ohjaus. Älä seuraa sitä sokeasti. Sinua kunnioitetaan siitäkin huolimatta, vaikka olisit epäilevä. Se on järkevää toimintaa ja sitä arvostetaan. Henkimaailma ei loukkaannu siitä, että olet tarkka.

Älä siis kiirehdi vaan ole kärsivällinen. Kaikki tapahtuu aikanaan ja luonnollisesti.

Rita no291.

Tagged , , ,