henkinen kasvu

jatkoa lapsuuden ilojen muistaminen

Lapsuuden ilojen muistaminen jatkoa

Oletko koskaan seurannut pikku lapsia kuinka he osaavat olemisen tässä hetkessä loistavasti. Tuo olemisen taito on jokaisessa meissä, mutta kun järkeily astuu kuvaan kaikki muuttuu suorittamiseksi. Jotta menestyt elämässä sinun on oltava menestyvä, saatava hyvä ammatti …. aikuinen ollaksesi sinun on oltava kiireinen, suorittaa koko ajan ja hassuttelu ei missään nimessä kuulu aikuisuuteen vaan on oltava vakava ja unohtaa kaikenlainen hauskuus.

 Pieni lapsi nauttii omasta itsestään, omasta kehostaan, on täydellisesti läsnä elämässään ja säteile tuota läsnäolon iloa ympärilleen. Lapsi iloitsee yksinkertaisesti siitä, että on olemassa. Lapsen silmissä kaikki näyttää ihmeelliseltä – veden solina, vesipisarat, sateenkaaren värit sateen jälkeen, kuinka samat hassut jutut saavat hänet nauramaan yhä uudelleen ja uudelleen. Luonnollinen ilon ilmaisu, nauru, joka saa silmät kyyneliin ilosta, on myös sielun ilmaisua.

Henkiolennot, keijut, luonnonhenget rakastavat lasten naurua. Elämä ei ole niin vakava asia kuin aikuiset on saatu uskomaan. Ota mallia lapsista ja liity mukaan ollen läsnä kaikessa siinä missä olet ja mitä teet. Palaa taas aikaan, jolloin sallit itsesi olla aito oma itsesi. Ole kaikkea sitä mitä sinä olet ja saat olla.

Rita no 291

Tagged , , , , , ,