henkinen kasvu

Kaikessa oleva hyvyys

Kun uskaltaa ja sallii itsensä katsoa kaikkia elämässä tapahtuvia asioita laajemmin, voi nähdä kaikessa olevan hyvyyden.

Kun kohtaa epämiellyttäviä asioita, ihmisiä, tapahtumia, on vaikea nähdä niissä mitään hyvää. Ikään kuin huijaisi itseään keskittymällä asiohin, joista ei pidä ja kieltäyyy sallimasta muutosta elämäänsä.

Ei ole oikeaa tai väärää tapaa edetä, mutta näkemällä maailma näin, jää paitsi todellisen menestymisen alusta, joka vain pyytää sanomaan KYLLÄ kaikelle ja näkemään syvemmälle asioissa olevaan hyvyyteen.

Kun pyyteettömästi hyväksyy asioita, se ei tarkoita, että sinua vaaditaan edes muuttamaan asioita. Kun olet täydellisessä hyväksynnän kauneudessa ja manifestoinnin tilassa huomaat, ettei edes ole mitään muutettavaa. Et tunne tarvetta muuttaa mitään vaan koet, että kaikki muuttuu aikanaan. Pakottamalla et saa asioita tapahtumaan, vaan asiat rupeavat manipuloimaan sinua.

Salli vain kaiken virrata.

Olemme kultturissa, joka on opettanut olemaan luotamatta hiljaiseen virtaukseen ja suoritamme kaikkea elämässä – jopa hjenkisyyskin on suorittamista ja estää näkemästä kaikessa olevaa hyvää.

“VAIN SYDÄMELLÄ NÄKEE PARHAITEN”

Voit hiljentyä, hengittää muutaman kerran oikein syvään ja päästää irti kaikisdta tehtävälistoista ja sallia kaiken tulevan sydämestä.

Rita no 291

Tagged ,