henkinen kasvu

Kaikesta voi selvitä

Vaikka joskus näyttää siltä, että ei ole suuntaa minne edetä, on aika oivaltaa, että aina on olemassa ratkaisu odottamassa sinua – aina.

Jokaisen maassa olemisen matka voi olla vaikeaa, mutta matka on myös täynnä iloa. Stressi, jota koet, voi saada optimistisuutesi katoamaan, mutta se myös vahvistaa sitä ettei ole mitään, minkä yli ei pääse.

Totuus on, ettei mikään koettelemus ole sellainen, ettei siitä selviäisi. Vaikka tuntuu, että kaikki tiet on suljettu tai kaikki yrityksesi eivät onnistu – et koskaan ole vailla mahdollisuuksia.

Ehkä epäilyn verho peittää ratkaisun, mutta se on jo täällä. Kun olet rehellinen itsellesi ja oivallat, että ratkaisu tulee, koska et lopeta sen etsimistä.

Älä anna pelkojesi ohjata sinua harhaan, ettei ratkaisua ole. Kun uskot itseesi ja omiin kykyihisi, yllätyt löytäessäsi polun, jota luulit suljetuksi – kun polku taiaomaisesti avautuu.

Muista kohtalosi on oma luomuksesi . vaikka tuntuu ettei ole suuntaa minne edetä – ratkaisu on jo täällä. Ylitsepääsemättömät esteet ovat omia luomuksiasi ja jos sallit niiden lamauttaa itsesi niin myös tapahtuu. Epävarmuus on ehkä aina olemassa, mutta peräänantamattomuus ei anna sinun koskaan epäonnistua nähdäksesi laajemman kuvan tapahtumasta.

Koeta muistaa, että mitä tahansa elämä laittaa eteesi, ei ole mitään tilannetta, jota ei voisi ratkaista ajan, rakkauden ja ystävyyden avulla.

Rita no 291

Tagged , , ,