henkinen kasvu

Kalsiitti

Näkyvissä kiireistä aikaa ja monien asioiden tekemistä samanaikaisesti.

Taidat olla kuin jonglääri, jolla on monia asioita käsiteltävänä samaan aikaan ja voi olla, että olet stressaantunut aikataulusi suhteen. Ehkä kiire on vaikuttanut myös terveyttäsi kuluttavasti, koska teet kaikki asiat yksin ilman apua. Sinusta voi myös tuntua, että muut ihmiset käyttävät sinun anteliaisuutasi hyväkseen.

Nyt sinun on aika ottaa oma aikataulusi hallintaasi. Tutki tarkoin, mistä voit päästää irti, jotta saat itsellesi lisää tilaa hengittää vapaasti? Muista, että sinä voit laittaa rajasi itse ja sanoa – ei – kun kyse on pyynnöistä, joihin et halua suostua. Sinun ei tarvitse suostua vain siksi, että miellyttäisit muita tai, että muut pitäisivät sinusta.

Nouseeko tapasi toimia tarpeesta kokea uhrina oloa ja voimattomuuden tunteita – todistaa itsellesi omaa tärkeyttäsi – osoittaa muille kuinka kiireinen olet –

Joka tapauksessa, kiireisiä aikoja voi olla edessä ja sen tähden suunnittele aikataulusi tarkoin niin, että terveytesi ei kärsi kiireestä.

Kalsiitti on yleisin kristalli planeetalla ja sitä esiintyy monen värisinä ja se on kauniin, läpikuultavan kirkas. Kivi on kuuluisa negatiivisuuden puhdistaja ja kyvystä lisätä maadoittumista ja keksittymiskykyä.

Rita no 291