henkinen kasvu

Kärsimys vain uhraus?

Kärsimys vai uhraus?

Syvällä alitajunnassa on piilossa lukematon määrä uskomuksia, jotka ovat perintönä esivanhemmilta, suvulta ja menneistä elämistä ja niillä on harvoin todellisuuden pohjaa elämässäsi. Kuitenkin ne manifestoivat ulkoiseen elämääsi tilanteita, joita et aina pidä oikeudenmukaisina.

Et ehkä ole edes tietoinen millaista taakkaa kannat vaikkapa köyhyyteen liittyen ja ihmettelet miksi et pysty manifestoimaan runsautta, vaikka koet olevasi sen arvoinen. Ehkä on aika katsoa syvemmälle itseesi ja löytää esteet itsestäsi.

Kehitys vaatii, että tutkii mieltään ja sydäntään, jotta voi paljastaa omien uskomustensa alkuperäiset juuret ja mitä uskot todellisutesi olevan.

Yleisesti ottaen huolenaiheesi voi olla luotettava ohjaaja kysymyksen asettelussa. Jos et pysty luomaan runsautta tai säilyttämään runsautta elämässäsi, ehkä on aika katsoa syvälle piilossa olevaan psyyken perimmäisiin koloihin ja kiskoa juurineen jäljellä olevat ukomukset, jotka kertovat, että sinun on kärsittävä ja uhrauduttava voidaksesi hyvin elämässäsi.

Askeleesi tätä kohti voi löystyttää energia sidettä tuohon uskomukseen, jota et enää tarvitse.

Rita no 291

Tagged , , , , ,