henkinen kasvu

Katsoa sitä, mitä ei halua nähdä

Katsoa sitä, mitä et halua nähdä

Kun olet väsynyt ja sinulla on tunne, että haluat paeta jotain, mitä et halua nähdä itsessäsi? Tähän kuitenkin sisältyy suuri aarre, kun sen oivaltaa. Tuo tilanne on täynnä energiaa ja inspiraatioita ja tulet sen avulla enemmän tietoiseksi siitä, kuka sinä olet. Sinun on vain haluttava kastoa syvälle itseesi.

Tuo tunne tulee monissa eri muodoissa ja millä tavalla tahansa ne tulevat, tunteet tuovat sinulle tietoa, josta on sinulle apua. Kun noita tunteita nousee hyvä tapa ehkä, on kirjoittaa ne ylös, ilmaista itseäsi kirjoitetun sanan kautta ja samalla tutustut alitajunnassasi oleviin asioihin.

Vaikka tunteesi olisivat miten synkkiä tai negatiivisia, nämä ovat energioita, joita jokainen ihmiskunnassa on kokenut ja kokee. Et siis ole ainoa. Kaikki gurut ja opettaja ovat kulkeneet samoja polkuja ja selvinneet ja niin tulet myös sinä selviämään. Sinä olet jokaisesta kokemuksesta viisaampi ja valoisampi ja tässä on se aarre, jonka oivallat.

Sinussa on osia, joita et halua nähdä, mutta niin on kaikissa, et siis ole ainoa, mutta on emootioita, jotka on tunnettava. Emootiot, joita ei ole tunnistettu ovat jumissa olevaa energiaa, ja ne estävät sinua etenemästä.

Kun tunnet olevasi riittävän vahva, tunne nuo emootiot, ne ovat tunteita, jotka eivät voi vahingoittaa sinua. Kun tunnet ne ja päästät niistä irti, huomaat löytäväsi innostusta ja uutta energiaa, joka auttaa sinua etenemään matkallasi.

Voit soittaa minulle kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä.

Odotan soittoasi ja kuljen matkaa kanssasi, jos niin valitset.

Rita no 291

Tagged , , , , ,