henkinen kasvu

Kauneus

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä, on etsiä kauneutta ja hän on ympärilläsi kaikkina aikoina.

Kauneus puhuu sinulle pehmeiden kuiskausten avulla tai julistaa rohkealla äänellä. Hän kutsuu sinua katsomaan suurella ihastuksella omaa loistoaan. Ihaile kauneutta, ihannoi häntä ja seuraa jopa häntä.

Kauneus houkuttelee aistejasi. Kauneuden houkutus voi ilmetä häkellyttävän kauniin miehen tai naisen ulkomuodolla tai vaikkapa ihanan koiran rakastavissa, ruskeissa silmissä.

Ihailet luonnon kauneutta ja monia sen ihmeitä. Kauneus tarjoaa sinulle värien sinfoniaa auringon laskussa ja auringon nousussa ja paljastaa kauneutensa voima myrskyävällä merellä.

Kauneus kiusoittelee sinua ujolla pikkulapsen hymyllä ja ihastuttaa sinua ilotulitteiden säikyvissä välähdyksissä. Kauneus joskus herättää silmäsi ja nenäsi aistimaan vastaleivotun kakun tuoksulla. Kauneus tyynnyttää sinut kukkien tuoksulla tai intohimoisilla musiikin luomilla äänillä.

Kauneus voi olla julma ja pyrkimyksesi siihen voi tuntua turhalta. Voit etsiä kauneutta ooperasta ja se tuottaa sinulle pettymyksen ja kyllästymisen tunteen. Kauneuden olemusta voi yrittää vangita valokuvaan, maalaukseen, patsaaseen ja kuitenkaan häntä ei tavoita sieltä.

Voit kokea kauneutta jokaisessa värissä, tuoksussa, omien taipumustesi avulla – kauneus on köyhien luona yhtä hyvin kuin rikkaiden luona. Kauneus on nuoren kasvoilla ja iäkkään ihmisen kasvoilla. Kauneus tuntee olevansa kotona kaupungissa, maalla, koristaa taivaanrantaa ja maisemaa yhtä hyvin.

Kauneus on äärimmäinen muodonmuuttaja. Kauneus on sään pieksämässä ladossa, jota joku ihminen rakastaa ja käsityöläisen käsien työssä.

Kauneus ei tunne rajoja ja löydät sen kaikkialta. Sinun on vain etsittävä kauneutta ja hän on siellä missä sinäkin olet.

Rita no 291

Tagged