vuodenajat

Kesä ja Ariel

Olet varmaan kuullut nimen Ariel?

Hän on arkkienkeli, joka on yhteydessä maapallon elementteihin väriin, ilmansuuntaan ja kolmeen eläinradan tähtimerkkiin. Koska arkkienkeleiden ominaisuudet ovat myös jokaiselle meistä saatavilla olevia, voit miettiä, minkä arkkienkelin kanssa tunnet yhteyttä voimakkaimmin.

Ariel on yhteydessä Maan elementtiin. Hänen alueensa on Maan pohjoinen neljännes. Hän on kesän arkkienkeli ja valkoinen väri ja kaikki maan sävyt ovat hänen värejään. Tähtimerkit, joihin hänellä on luontainen yhteys ovat Härän, Neitsyen ja Kauriin merkit.

Areil on alkemian ja näkyjen arkkienkeli. Hän on valtavan kokoinen ja hänen silmänsä ovat iäisyyteen näkevät silmät. Ariel valvoo luonnonhenkien toimintaa ja auttaa ihmiskuntaa tulemaan tietoiseksi luonnonhengistä. Hänen tavoitteensa on, että ihmiskunta voisi työskennellä sopusoinnussa luonnossa olevien henkien kanssa.

Luomalla yhteyden Arielin kanssa avaudut ihanalle keijujen valtakunnalle. Tähtimerkkisi on helppo tapa oivaltaa yhteyden luominen todennäköiseen arkkienkeliin, jonka kanssa olet samalla aaltopituudella. Tähtimerkkisi on eräänlainen energeettinen tunnuksesi.

Oleskelemalla luonnossa voit luoda yhteyttä Arielin kanssa ja kesä on siihen parhainta aikaa.

Rita no 291

Tagged , , ,