henkinen kasvu

Kevään aika

Kevät on aikaa, joka inspiroi synnyttämään uusia ideoita, päästämään irti menneisyydestä, uskomaan, että voi muuttua samalla tavalla, kuin luonto kokee muutosta joka kevät.

Kevät on ilmassa, kun päivät pitenevät, valon määrä kasvaa ja ilma vihdoinkin lämpenee – rakkautta on ilmassa. Kevät toivottaa tervetulleeksi kevät sateen ja ottaa sen avosylin vastaan. Sade avaa kaikki kukkien nuput ja kastelee siemenet.

Kevät vetää syvään henkeä ja puhaltaa uloshengityksellä puiden lehdet, kedon kukkaset … toivottaa kaiken uuden ja kauniin tervetulleeksi ja soittaa kaunista melodiaa jokaiselle, joka haluaa kuulla.

Talven kylmyys on ohi ja kevään lämpö on täällä. Vaikka tämä sama näytelmä tapahtuu joka vuosi, se on aina yhtä ihastuttavaa ja taianomaista aikaa. Kaikki syntyy uudelleen – sinäkin.

Kevät on rakastumisen aikaa, on aika jutella ystävien kanssa ja sanoa – kyllä – asioille, joista aikaisemmin kieltäydyit. Tulee yhä vaikeammaksi sanoa – ei – kun kaikki ympärillä on houkuttelevan kaunista, runsasta, täynnä kauneutta.

Kevät saa aikaan puhdistumis innostuksen – kehon puhdistusta, keittiön siivousta, vanhat vaatteet pois komerosta ehkä on aika muuttaa kampausta, kasvojen ilmettä …

Talvi antaa keväälle tilaa muuttaa ruskea maa rehevän vihreäksi ja täyttää kedot kukkien väriloistolla.

Rita no 291

Tagged , , ,