henkinen kasvu

Kiitos

Ahdistuksen, huolien ja ärtymystä aiheuttavien asioiden loihtiminen esiin voi olla helppoa. Varsinkin nyt, kun suurin osa suunnitelmista on täysin erilaisia tästä pandemiasta johtuen. Olet siis ollut mahtava luoja, jos olet saanut aikaan noita hankalia asioita elämääsi – voit siis luoda samoin loistavia asioita. Oletko tullut ajatelleeksi sitä?

Minulla on sinulle muutama uusi ajatus kiitollisuuden aiheeksi vuodelle 2021.

Ensiksi haluan kuitenkin sanoa sinulle valtavan suuren kiitokseni siitä, että olen saanut viettää vuoden 2020 kanssasi ja olet päästänyt minut osalliseksi kristallin kirkkaan selkeän tietoisuuden oivaltamiseen ja matkaan juuri sinulle parhaiten sopivaan unelmaelämään! Olen niin kiitollinen saadessani jakaa kanssasi kaiken tämän.

Kutsun sinut ravistamaan viime vuoden raskasta energiaa ja virkistämään itseäsi samalla kun kiität…omalla tavallasi…

joka päivä voi olla kiitospäivä jos niin valitset.

Kiitokset, joita ole menneisyydessä ilmaissut vuodesta toiseen, eivät välttämättä riitä muuttamaan sinua kiitolliseksi, korkeavärähteiseksi sieluksi.

Saatat tarvita uuden näkökulman päästäksesi kiitollisuuden tilaan.

Saatat jopa tuntea itsesi hupsuksi yrittäessäsi tuntea kiitollisuutta epävarmuuden keskellä ja monien ihmisten kamppaillessa samanaikaisesti. Kaikessa on kyse vain valinnasta, miten haluat kokea asioita – helpolla tavalla vai aina vaikeimman kautta? Sinä päätät.

Rita no 291

Tagged