henkinen kasvu

Kodin hyvästely

Kun olet vaihtamassa kotia ja siirtymässä uuteen, on hyvin tärkeää kunnioittaa ja kiittää kaikesta ajasta, kaikesta elämästä, jota olet siellä viettänyt.

Kun vaihtaa kotia usein innostuksessa uuteen unohtaa oikein sydämestään kiittää kotia, jonka jätät taaksesi. Kiittäminen antaa sinulle mahdollisuuden siirtyä eteenpäin ja kykenet paremmin asuttamaan uuden tilan, koska et jättänyt mitään itsestäsi vanhaan.

Tällä tavoin kunnioitat tilaa, joka on hoivannut ja pitänyt sinua syleilyssään kaiken siellä viettämäsi ajan. Samalla puhdistat tuon tilan omista energioistasi niin, että uudet asukkaat voivat tehdä tilasta omansa.

Voit kulkea huoneesta huoneeseen aloittaen etuovelta ja palata sitten etuovelle. Voit tehdä tämän yksin tai niiden henkilöiden kanssa, jotka ovat asuneet siellä kanssasi.

Voit sanoa vaikka: “Olen tullut kiittämään sinua, että olit kotini ja nyt sanon sinulle jää hyvästi.” Voit koskettaa seiniä kädelläsi, polttaa salviaa puhdistavana energiana. Vietä jokaisessa huoneessa aikaa kiittäen ja keräten ja vapauttaen energiasi huoneesta.

Muista myös ulkopuolella oleva tila, kasvit kiittävät sinua, koska ne ovat hyvin herkkiä energioille. Kun tulet takaisin etuovelle tiedosta, että olet tehnyt lopullisen matkan tuossa kodissa ja ovea sulkiessasi sano vielä viimeinen hyvästi.

Nyt voit vapaasti mennä uuteen kotiin ja suorittaa siellä samanlaisen kierroksen tervehtien kotiasi, joka antaa sinulle hoivaa ja turvallisuutta.

Voit soittaa minulle kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä.

Odotan soittoasi ja kuljen matkaa kanssasi, jos niin valitset.

Rita no 291

Tagged , , , , , , , , , ,