henkinen kasvu

Kohtalosi odottaa …

Kohtalosi odottaa sinua.

Sanotaan, että kohtalosi odottaa sinua, mutta tapaatko kohtalosi, se on ihan sinusta itsestäsi kiinni. Moni uskoo, että kohtalon voi ennustaa, mutta todellisuutta on se, että mitään ei ole etukäteen kiveen hakattu, jota ei voisi muuttaa. Kukaan ei ole etukäteen päättänyt, mikä on kohtalomme.

Meillä jokaisella on oma elämänsuunnitelma, jonka olemme itse enkeleiden kanssa ennen maahan syntymistä laatineet ja meistä riippuu toteutuuko elämän suunnitelmamme. (oikeastaan sinä olet laatinut suunnitelman itse) Meillä on vapaus valita, mitä koemme ihan samalla tavalla, kun valitsemme, mitä syömme tai kenen seuraa haemme – voi vapaasti kääntyä oikeaan tai vasempaan kävellessään – valitseeko sanomalla kyllä tehdessään jonkin päätöksen ja oivaltaa, että toiminta saa aikaan todellisuuden, jossa elää.

Uskot ehkä, että tarkoituksesi on olla opettaja. lääkäri, taiteilija, kun valitset jonkin ammatin, jota toteutat – tuo on ensimmäinen askel kohti sitä, mikä on intohimosi. Valintasi kautta oivallat, mitä haluat tehdä elämässäsi ja toiminta saa aikaan sen, että uusia ovia avautuu ja löydät ne asiat, joita sydämesi haluaa toteuttaa.

Odottamalla, että joku asettaa kaiken eteesi, et välttämättä löydä todellista onnellisuutta ja tyytyväisyyttä, vaan ottamalla oma elämä haltuusi ja olemalla vastuullinen omista valinnoistasi, aikomuksesi toteuttaa omaa elämääsi haluamallasi tavalla, kannat vastuuta itsestäsi. Kuuntelemalla omaa intuitiotasi tunnistat mahdollisuuksia, joita on lukematon määrä ja oivallat myös helpommin ne päätökset, jotka eivät palvele sinua, jotka eivät vie toivottuun suuntaan ja uskallat työntää ne syrjään.

Selkeys on se, jota voit oivaltaa selvänäköisen ihmisen tulkinnan avulla. Autan sinua selkeyttämään elämääsi, mutta sinä olet se, joka valinnoillaan muovaa omaa kohtaloaan. Vain sinä itse. Kohtalo on siis sinun omissa käsissäsi. Kun oivallat, että koet omien valintojesi tuloksia elämässäsi, se on melko voimaannuttava kokemus.

Rita no 291

Tagged , , , , ,