henkinen kasvu

Korteista ennustaminen

Korteista ennustaminen.

Ketäpä ei kiinnostaisi kurkistaa tulevaan, mutta ennustukset on hyvä ottaa kevyesti eikä liian vakavasti. Mahdollisuuksia on lukematon määrä, mutta selvänäköinen tulkinta voi antaa tukea, tuoda selkeyttä moniin hankaliin elämän haasteisiin, olipa kyseessä parisuhde tai muut haastavat ihmissuhteet.

Korteilla ennustamisella on pitkä perinne. Ennustamiseen voi käyttää apuvälineinä erilaisia kortteja; pelikortit käyvät, tarot kortit ovat mainioita viestien tuojia ja sitten on olemassa erilaisia viestikortteja, kuten enkeliviesti kortit. Enkeliviestikortit tuovat aina hyvää energiaa, lohduttavat, ohjaavat ja tukevat sinua.

Jos sinulla on voimaton olo tai mielentilasi on järkkynyt voit saada apua enkeliviesteistä. Samoin traumaattinen kokemus, masennus ja fyysinen kipu voivat kertoa, että olisi ehkä hyvä kuunnella, mitä viestikortit kertovat. Oletko kadottanut yhteyden sisäiseen itseesi tai haluat kehittyä elämässäsi ja löytää elämäntarkoituksesi.

Noihin kaikkiin voit saada avun korteilla ennustamisesta. Kuitenkin muista aina, että sinä olet vastuussa omasta elämästäsi. On myös hyvä päivittää ennustuksia varsinkin, kun on muutosvaiheessa. Asiat muuttuvat nykyisin hyvin nopeasti ja mikä tänään on näkyvissä voi viikon tai kuukauden päästä jo olla muuttunut täysin. Jos elämäsi on tasaista kerran tai pari ennusteen päivitystä kuukaudessa voi olla tarpeen.

Koska on olemassa vapaa tahto ei koko elämänkaarta pysty näkemään täysin. Ennusteessa on kyse todennäköisyydestä ja sinä päätät, miten valitset eteneväsi, mitä valitset kokevasi. Ei todellakaan ole tarkoitus jäädä odottamaan, että ennustus toteutuu, koska se antaa sinulle vain suunnan.

Ennustaminen on ennakoimista ja ennustaja on tulkitsija. Miksi olet tehnyt tiettyjä valintoja ennen ja mihin nykyiset valinnat vievät sinut ja nyt voit olla tietoisempi ja selkeämpi valinnoissasi.

Voit soittaa minulle kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä. Odotan soittoasi.

Rita no 291

Tagged , , , ,