Blog

Kristallipallo ennustus

Kristallipallo ennustus.

Kristallipallo on selvänäkijän käyttämä apuväline keskittymiseen, joka voi inspiroida käyttäjäänsä ja asian selkeyttämiseksi vielä henkimaailma ei lähetä mitään kuvia tuohon kristallipalloon. Nämä kuvat syntyvät selvänäkijän alitajunnassa ja ohjaavat häntä.

Tässä kristallipallon käyttämisessä on todellakin kyse käyttäjän puhtaasta keskittymiskyvystä. Joku käyttää keskittyäkseen kahvinporoja, teelehtiä tai ompeluneuloja. Nämä apuvälineet kristallipallo ja kortit mukana saavat ehkä pientä hymyä aikaan ja mieleesi voi nousta pilakuva selvänäkijästä kumartuneena kristallipallon tai kahvinporojen äärellä pöllö olkapäällä tai kissa sylissä…

Pelkästään noiden apuvälineiden käyttö eivät saa aikaan yhteyttä selvänäköisyyteen vaan ne ovat suuntaa antavia selvänäkemiselle. Tuo humoristinen pilkaaminen on kuitenkin epäoikeutettua, sillä näin tapahtuva selvänäkeminen on yhtä vakavasti otettavaa kuin ilman apuvälineitä tapahtuva tulkkaus.

Rakastan kiviä ja kerron nyt vuorikiteistä eli kvartsikristalleista, joita voi sanoa maapallon lapsiksi. Nuo kauniit kiteet kasvavat maasta piioksidisiemenestä (SIO2) Ne ovat maan lahja meille ja niiden avulla voimme virittäytyä paremmin maanpäällisiin energioihin ja maan ulkopuolisiin energioihin. Vuorikiteet ovat eläviä olentoja ja niillä on tietoisuus. Niistä voi sanoa, että ne ovat kiinteytynyttä valoa.

Ne kykenevät varastoimaan tietoa itseensä – niitä käytettiin muinoin Atlantiksella tiedon välittämiseen. Tietotekniikkamme käyttää tätä ominaisuutta, vaikka kiteet, joita niissä käytetään, ovat keinotekoisesti kasvatettuja ja poikkeavat maan sisällä kasvatetuista vuorikiteistä.

Vuorikiteet haluavat sulautua ihmisen energioihin tuodakseen lisää valoa ja niiden toiveena on auttaa meitä kehityksessämme. Vuorikiteet ovat rakentaneet sisäänsä toiveen, että niitä käytetään vain sellaisiin tarkoituksiin, jotka ovat pyhää ja joissa on puhdas aikomus. Kohtele siis vuorikide kristallia kunnioittavasti.

RITA no 291.

Tagged , , , , , , , ,