Blog, henkinen kasvu

Kristallit

Kristallit ovat luonnollisia energian voimistajia ja ylläpitäjiä ja siksi niitä käytetään kelloissa, tietokoneissa ja lääketieteellisissä laitteissa. Ne tehostavat ihan mitä tahansa energiaa, jonka lähellä ne ovat. Kristallit siis voivat lisätä energiaasi ja luoda paremman yhteyden sinuun itseesi.

Kristalleista puhutaan monissa vanhoissa kirjoituksissa ja ne ovat Maan lahja, joka auttaa valaisemaan ja kohottamaan meitä yhteyteen oman jumalaisuutemme kanssa.

Kristallit sisältävät energiaa ja myös välittävät energiaa. Jokainen kristalli tyyppi omaa erityisiä eheyttämisen ja parantamisen mahdollisuuksia – fyysisen kehon ja emotionaalisen kehon tukemiseen väriensä, muotonsa ja muiden ominaisuuksiensa avulla. Jotkin kristallit ovat loistavia apulaisia viestien välittämiseen eri luonnonhengiltä.

Itse rakastan kristalleja ja kaikkia kauniita kiviä. Rakastan myös keijuja ja luonnonhenkiä. Tämä blogi kertoo eri kivien ominaisuuksista ja ehkä saat selkeyttä siihen, miksi jokin kivi kutsuu sinua.

Blogin nimi keijunennustus taas viittaa siihen, että keijut rakastavat luontoa ja sen kaikkia ilmenemismuotoja – erityisesti kristalleja. Pidä siis huoli siitä, että jos pyydät keijulta palvelusta, sinun on tarpeen korvata tuo palvelus, muuten keiju tulee hakemaan palkkionsa ja voit huomata, että kaunis kivesi tai kiiltävä korusi on kadonnut.

Aloitetaan siis matka kristallien maailmaan kulkemalla sillan yli, joka erottaa maailmamme toisistaan.

Rita no 291

Tagged ,