henkinen kasvu

Kuka luoksesi lähetetään?


Joskus ihmissuhteet ovat lyhytaikaisia, mutta niissä saattaa olla mahdollisuuksia, jotka tuovat viisautta, jolla voimme katsella ympäröivää maailmaa uusin silmin. On myös hyvä tiedostaa onko yhteydessä ihmisiin tietoisesti, jotta voimme olla sellaisessa tilassa, että sallimme itsellemme uusia näkemyksiä kohtaamisesta. Vaikka kohtaat täysin vieraan ihmisen, on sinun vallassasi päättää tuleeko tuosta vieraasta ystäväsi vai hylkäätkö suhteen sinulle merkityksettömänä. 

On aika oivaltaa, että jokaisella ihmisellä on arvokasta tietämistä ja he voivat laajentaa omaa näkökulmaamme. Koskaan et voi tietää kuka paljastaa sinulle totuuksia, todellisuutta, jota olet kaivannut ja siksi on hyvä kohdella kaikkia ihmisiä ystävällisesti, myötätuntoisesti ja ymmärtävästi. Kun pidät jokaista tapaamaasi ihmistä erityisenä ja kohtelet häntä sellaisena, voit helposti nähdä myönteisiä vaikutuksia koko ajan ja emootiot eivät häiritse tilanteita. Tietoa tulee monesti neuvojen, esimerkkien ja ohjauksen kautta.

Koskaan et voi tiedä, kuka lähetetään elämääsi. Jokainen ihminen voi vaikuttaa suuresti elämääsi aivan kuten jokainen tilanne elämässä antaa aina uudenlaisen näkökulman.

Rita no 291

Tagged , , ,