henkinen kasvu

Katse uuteen vuoteen

Ehdotankin, että aktivoit kiitollisuutesi tänä vuonna kysymällä itseltäsi seuraavat kysymykset:

1. Kun olen todella innoissani, odotan parasta ja olen täynnä iloa…mistä siinä yleensä on kysymys?

Kiinnitä huomiosi asioihin, jotka luonnostaan inspiroivat sinua tuntemaan kiitollisuutta ja keskity niihin! Saatat tuntea uskomatonta kiitollisuutta tyynystäsi, ammatistasi tai puolisosi ihanista suudelmista. Joskus kyllästyt kiitollisuusharjoituksiin, koska ne on tehty sen mukaisesti, mistä joku muu on kiitollinen! Ei ole olemassa mitään oikeaa tai väärää tapaa olla kiitollinen, joten seuraa sydäntäsi ja ilmaise aitoa kiitollisuutta tässä ja nyt.

2. Miltä kiitollisuus todella tuntuu kehossani?

Virittäytyessäsi sisimpääsi huomioi tunteita, joita koet ollessasi kiitollinen. Anna kiitollisuuden ilon, lämmön ja rentouden täyttää olemuksesi. Tämä yksinkertainen tietoisuus ja kiitollisuuden kehollistuminen nostavat värähtelyäsi välittömästi.

3. Ruokinko pelkojani joka päivä? Ja ruokinko kiitollisuuttani samalla kiihkolla?

Täyttä itsesi kiitollisuudella kokoontuessasi (pienissä ryhmissä) ja nauttiessasi jokaisen päivän kiitollisuus-juhlallisuuksista tänä vuonna. Ruoki kiitollisuuttasi tarkoituksella, vaikka tuntisit itsesi joskus ylitsevuotavan optimistiseksi ja positiiviseksi. Mitä haittaa siitä kuitenkaan on, jos tunnet itsesi liian kiitolliseksi?

Käännä huomiosi siihen, mikä tekee sinut onnelliseksi ja anna itsellesi kaikkein suurin lahja: sisimpääsi kiitollisuus, joka parantaa, muuttaa ja nostaa sinua ylös joka päivä.

Jokainen ilmaisemasi kiitos menneisyydessä on tuonut sinut tähän hetkeen ja jokainen kiitos, jonka juuri nyt ilmaiset, luo tulevaa elämääsi.

Tuoko se runsautta ja arvostusta?

Voit varmistaa, että näin on, sillä jokainen ohimenevä hetki on täynnä mahdollisuuksia luoda unelmiasi.

Rita no 291

Tagged