henkinen kasvu

lisää manifestoinnista

Meidät on ohjelmoitu suorittamiseen, mitä “pitää” TEHDÄ luodakseen myönteisiä muutoksia elämään.

Tuossa tavassa on yksi iso ongelma… todellinen, syvällinen, ihmeiden täyttämä manifestointi ei koskaan tule TEKEMÄLLÄ, se tulee OLEMALLA.

Manifestointiin liittyy paljon väärinkäsityksiä ja niistä kertovat seuraavat uskomukset:

“Minulle aina sanotaan, ettei manifestointini ole onnistunut, koska en ole tehnyt riittävästi unelmien eteen”

“Kun manifestoin rakkautta, niin saan välinpitämättömyyttä. Taidan olla kirottu”,

“Olen tehnyt pitkäaikaisia manifestointeja, mutta se ei vain silti ole toiminut” ,

“En löydä riittävästi aikaa manifestoinnille. Olen todella uupunut arjesta. Manifestointi veisi liikaa aikaa ja energiaa”….

Yleinen ajatusmalli on, että manifestointi vie aikaa ja energiaa ja se on jotain mitä pitää TEHDÄ, mutta tekeminen ei muuta olemisen tilaa.

Voit lausua affirmaatioita joka päivä ja meditoida aamusta iltaan näkemättä minkäänlaisia tuloksia tai itseasiassa saatat nähdä päinvastaisia tuloksia!

Positiivinen muutos ei kuitenkaan tule OLEMALLA samassa väsyneessä olotilassa toistaen samoja vanhoja malleja.

Olemisen muutos on tärkein.

Kristallinen värähtely juontaa juurensa muinaiseen Atlantikseen. Ennen rappeutumista Atlantis oli yhteiskunta, jossa luominen onnistui värähtelytason muutoksella, uudenlaisen olemisen kautta. He olivat toisenlaisella tietoisuuden tasolla. Eivät tasolla, jolla oli taistelua, ahneutta, sotaa, kärsimystä, joka ehkä on lähempänä sinun kokemustasi 3. ulottuvuuden tasosta, jolla käytät paljon energiaa arjen pyörittämiseen ja selviytymiseen päivästä toiseen henkisesti tai taloudellisesti.

Valitsetko elämäntavan, jossa voit elää runsaudessa ja täyttymyksessä, tilassa, jossa asiat virtaavat sulavasti eteenpäin toivottuun suuntaan? Sallitko itsellesi sellaisen elämän, jossa energiat aina palvelevat sinua?

Rita no 291

Tagged